Cestovná kancelária M-travel s.r.o.

Autobusová doprava / preprava osôb Dovolenka v zahraničí Chorvátsko - apartmány, hotely, bungalovy, súkromia Dovolenka na Slovensku - hotely, wellness, chaty, chalupy, výlety Lyžovačky, lyžiarske pobyty v zahraničí - v Taliansku, Francúzsko, Slovinsku, Rakúsku Letenky Luxusné plavby, výletné lode MSC cruises

Előző oldal

Összehasonlítás

Nincs kiválasztva szállásegység az összehasonlításhoz.

A Összehasonlítás gombra kattintva az összehasonlítási listához rendelhet egy szállásegységet, amelyet a keresési eredmények, illetve a kiválaszott objektum leírásánál talál.


Összehasonlítás / Választásom - Felhasználói útmutató

Szállások összehasonlítása

Ha össze kívánja hasonlítani a szállásegységeket a könyebb döntéshozatal érdekében, használja a következő lehetőséget:   "Szállások összehasonlítása".

A keresés eredményénél, szállásegységek mellett látható kis négyzeteket bejelölve automatikusan elmentheti azokat az összehasonlítandó szállások listájára. Ezt megteheti az "Összehasonlítás" gombra kattintással is, a szállásegységek egyenkénti bemutatásánál.

Ha kiválasztotta az összes, összehasonlítani kívánt szállásegységet, kattintson az eszköztárra a keresési eredmények felett, vagy a lap tetején a gombra: "Összehasonlítás".

Ha össze kívánja hasonlítani az árakat és a szálláshely elérhetőségének adatait, meg kell adnia a foglalási időszakot és az igénybevevő személyek számát.

Ha szeretné saját prioritásai szerint rendezni a szálláshelyeket, a nyíl ikonra kattintással áthelyezheti a kiválasztott apartmanokat.

Az Önnek leginkább megfelelő szállásegységet már a szállásegységek Összehasonlítása oldalon lefoglalhatja, amennyiben a "Foglalás" gombra kattint. A szállásegységet elmentheti a "Választásom"-ba is.Választásom

Ha szeretné elmenteni az Önnek megfelelő objektumokat, mielőtt meghozza a végleges döntést, használhatja ezt a lehetőséget: "Választásom".

Regisztráljon az Adriatic.hr honlapján, hogy a "Választásom"-ban elmentett apartmanokhoz bármikor hozzáférhessen. A "Választásom"-at bejelentkezés nélkül is használhatja, de ebben az esetben választásához másik számítógépről nem férhet hozzá.

Miután megadta a keresés paramétereit, megjelenik az azoknak megfelelő objektumok listája. Már ezen a listán is szerepel a "Választásom" gomb, de ugyanúgy megtalálható az egyes objektumok részletes leírásánál - elegendő a gombra kattintani, és az Ön választását mentettük.

Ha végzett a kereséssel, az elmentett objektumokat elérheti a "Választásom" gombra kattintással a lap legtetején lévő eszköztáron. Amennyiben a keresési eredmények oldalán jár, ahol az objektumok listája látható, megtalálhatja a "Választásom" sávot, ahol szintén hozzáférhet a kiválasztott objektumokhoz.

Ha össze kívánja hasonlítani a szállásegységeket, használhatja a "Szállások összehasonlítása" opciót, ahol a megjelenített táblázatban könyebben követhetőek a különbségek a szállásegységek között.

M-travel s.r.o.
Cestovná kancelária
tel.: 02 / 55 42 36 50
mobil: +421 905 592 202
e-mail:
m-travel@m-travel.sk

web:
www.m-travel.sk
www.autobusova-doprava.sk

Facebook
instagram